B sm kennis pers
Over ons
Partners blauw

Onze specialisten

Onze interim specialisten hebben door de jaren heen tal van opdrachten uitgevoerd op meerdere functies binnen de financiële kolom. Ze zijn hierdoor snel inzetbaar geworden om tijdelijke ondersteuning te bieden wanneer u tijdelijk behoefte heeft aan meer capactiteit, maar kunnen ook veranderingstrajecten opzetten en begeleiden voor de middenlange termijn. 

Carlo Habraken

Het LinkedIn-profiel  van Carlo Habraken biedt inzicht in zijn uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van master data management, credit management, credit controlling en project controlling. Met een solide achtergrond in deze vakgebieden biedt Carlo op maat gemaakte diensten die gericht zijn op het optimaliseren van essentiële financiële processen en het minimaliseren van risico's voor bedrijven. Zijn doelgerichte aanpak, gesteund door jarenlange ervaring, maakt hem een waardevolle partner voor organisaties die streven naar efficiënt master data management, robuust credit management, nauwkeurige credit controlling of effectieve project controlling. Carlo's toewijding aan het bevorderen van de financiële gezondheid van bedrijven komt duidelijk naar voren door zijn bewezen trackrecord en zijn vermogen om effectieve oplossingen te bieden.

Ytha Purnot

Ytha Purnot, een opkomende professional in financieel management, toont op haar LinkedIn-profiel  een diverse achtergrond. Met haar gerichte diensten streeft Ytha ernaar financiële processen te optimaliseren en risico's te beperken voor organisaties. Haar proactieve aanpak, ondersteund door groeiende ervaring, maakt haar een waardevolle partner voor bedrijven die efficiëntie zoeken in deze financiële disciplines. Ytha's vastberadenheid om organisaties te helpen bij het versterken van hun financiële gezondheid wordt weerspiegeld in haar geleidelijke carrièreontwikkeling en haar vermogen om praktische oplossingen te bieden, vooral tijdens uitdagende overgangsperiodes of specifieke projecten.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Privacystatement

akkoord