B sm partners
Opdrachtgevers
Kennis pers blauw

Onze resultaten 

Onze specialisten hebben verschillendende opdrachten succesvol uitgevoerd bij meerdere opdrachtgevers. Deze opdrachten omvatten zowel langdurige samenwerkingen als kortlopende projecten. Onze klantenkring bestaat uit zowel kleine- middelgrote ondernemingen als ook multinationals.  We werken inhouse bij onze opdrachtgevers om goed in te kunnen spelen op de behoeften van onze opdrachtgevers. We zijn hierdoor instaat maatwerk oplossingen te leveren.

Beekenkamp plants logo

Beekenkamp Beheer

Herstructureren van Credit Management

Onze specialist is op dit moment werkzaam in de rol van credit manager en heeft daarbij als opdracht om het debiteurenbeheer te herstructureren.

Download

Cooperatie harvest house

Master Data Management
Accounting specialist

Onze specialist werkt samen met een project team aan de implementatie van een nieuw CRM-programma. 
Vanwege een uitbreiding van taken van de boekhouding en de overstap naar een nieuw ERP-pakket, biedt hij ook ondersteuning bij het uitvoeren van taken op de afdeling. 

QPI logo

QPI

Herstructureren van Credit Management

Onze specialist heeft gedurende 4 maanden de rol van credit manager ingevuld en is er in geslaagd om de kredietrisico's te beperken, de rapportage structuur te verbeteren en heeft een onderzoek uitgevoerd naar de haalbaarheid van credit management software.

Download

Cooperatie harvest house

Control

Onze specialist was gedurende 22 maanden werkzaam op de afdeling Control en was hierbij medeverantwoordelijk voor de totstandkoming van groepsrapportages en het business control van drie bedrijfsonderdelen.

Download

cooperatie Harvest house

Herstructureren Credit Management 

Onze specialist heeft gedurende 2,5 jaar de rol vervult van interim credit manager en is erin geslaagd om processen te verbeteren en taken te automatiseren waardoor de inzet voor deze afdeling met 1,5 fte is verlaagd.

Logos partners 0000s 0011 radbout uni

radboud universiteit

Assistent Controller

Onze specialist was gedurende 19 maanden werkzaam voor de Docenten Academie van de Radboud Universiteit. In de rol van assistent-controller ondersteunde hij de coördinator Bedrijfsvoering bij het opstellen van jaarbegrotingen, het beheren van projectadministraties en het adviseren over externe financiering en subsidiemogelijkheden. 

B gr Online
Altijd een oplossing die bij u past

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Privacystatement

akkoord